Natur og Fjelds 50 års jubilæum – Store Klaus ved Kirke Værløse, Sjælland

13. maj 2021 - 16. maj 2021

Hytte/telt tur

Forlænget weekendtur i forbindelse med 50 års jubilæumsfesten lørdag 15. maj.

Her i februar 2021, så var det 50 år siden, at vandreforeningen Natur og Fjeld blev startet. Det skal da fejres og det gør vi i form af en forlænget weekendtur i Kr. Himmelfartsferien samt et brag af en jubilæumsfest lørdag aften.

Hytten

Vi har lejet hytten ’Store Klaus’ (http://storeklaus.dk) til denne begivenhed. Hytten ligger på Sjælland ved Kirke Værløse vest for Storkøbenhavn. Hytten har plads til 90 spisende gæster, og 70 kan overnatte inden døre. Hertil kommer et stort udendørs areal til teltliggerne.

Turforslag

Hytten ligger i naturskønne omgivelser, og der er rigtigt gode muligheder for varierede vandreture, både i nærområdet såvel som lidt længere væk. Vi kan f.eks. følge Mølleåen fra dens udspring ved Buresø til den løber ud i Øresund ved Strandmøllekroen. Og vi kan også udforske nærområdet dvs. Ganløse Eged og Ganløse Ore samt områderne omkring Farum sø og Furesø. Eller rundt om Søndersø ved Værløse samt den forhenværende Flyvestation Værløse flyveplads, hvor de grønne områder nu er et rekreativt naturområde med mose, eng, skrænter og vandhuller. Vi kan også tage lidt længere væk og udforske Kongernes Sjælland.

Jubilæumsfest

Jubilæet fejres lørdag aften med et brag af en fest. Vi har besluttet at lægge arbejdet med festmiddagen ud til en professionel kok og hans stab, så vi kan love en lækker gourmet middag. Men hvis festen skal blive et brag, så har vi også brug for jer medlemmer. Som bekendt for mange af jer er der en vis tradition for underholdning ved Natur og Fjelds jubilæer. Vi håber, at der er mange af jer, der har lyst til at være med til at bære denne tradition videre. Vi opfordrer derfor til, at I bidrager med alle jeres ideer – sjove, skøre, fantasifulde – eller andre slags ideer, så hold jer endelig ikke tilbage. Vi kan i hvert fald garantere et oplagt publikum.

Tidligere medlemmer

Et 50 års jubilæum er en særlig begivenhed for en forening, og adskillige tidligere medlemmer har ydet en stor indsats for foreningen. Derfor vil vi prøve at finde frem til tidligere medlemmer og invitere dem til jubilæumsarrangementet. Det kunne være hyggeligt at møde dem og høre deres historier. Hvis du/I har kontakt til tidligere medlemmer, som kunne være interesserede i at deltage, så må du/I meget gerne sende kontakt detaljer til Elsa Nielsen elsn@food.dtu.dk

Medbring

Aftensmad til torsdag samt morgenmad, frokost og drikkevarer til hele weekenden. Husk især drikkevarer til jubilæumsfesten lørdag aften, da dette ikke er inkluderet i prisen.

Overnatningsgrej. Til indendørs overnatning medbringes lagen og sovepose.

Personligt udstyr og inde sko.

Bestyrelsen sørger for aftensmad fredag og som nævnt en udsøgt middag lørdag, samt kaffe og the til hele weekenden.

Kan nogen tage kage med til torsdag og fredag aften? Udgiften til ingredienser refunderes selvfølgelig.

Tilmelding: Til Elsa Nielsen elsn@food.dtu.dk

Oplys
Navn(e), e-mailadresse, telefonnummer og hjemby.
Ankomsttidspunkt.
Om du kan tilbyde- eller ønsker kørelejlighed.
Om du medbringer kage. Udgiften til ingredienser refunderes.
Hvis du ikke ønsker mailadresse og telefonnummer opført på deltagerlisten, der sendes ud til deltagerne inden mødet.

Tilmelding senest søndag d. 25. april.

Pris              

Torsdag – søndag: 700 kr.
Fredag – søndag: 600 kr.
Lørdag: 500 kr.

Beløbet sættes ind på Natur og Fjelds bankkonto reg.nr. 1551, konto nr. 41 82 472 – husk at angive navn.

Det skal i denne corona tid gøres opmærksom på, at vi selvfølgelig følger situationen tæt og hele tiden er opmærksom på de til enhver tid anbefalede restriktioner samt anbefalinger for samvær. Derfor beder vi jer om denne gang ikke at indbetale deltager prisen, når I tilmelder jer, men først når I som tilmeldt(e) deltager(e) får besked herom dvs., når vi ved, om jubi weekenden kan gennemføres. Tak for jeres forståelse herfor.

Vi håber meget på, at I medlemmer har lyst til at være med til at markere denne milepæl i foreningen. Og vi glæder os så meget til at se jer alle sammen.

Med venlig hilsen Bestyrelsen