Kraner, kildevæld og komponister

Dato: 20. marts 2021
Endagstur

København.  Nordhavn – Nørrebro ad omveje

Turannoncen kommer senere

Københavnertur “Undervejs med KRANER, KILDEVÆLD OG KOMPONISTER” lørdag 20/3 kl 10.00

På den planlagte tur skal vi undervejs se en forunderlig havn, den gamle havn, det nye nordhavnskvarter, gentryificerede velhaverkvarterer på ydre Østerbro, traditionelle kvarterer omkring Kildevældparken, Grundtvigskirken, ydre Nørrebro, den røde plads og alt det uforudsete som måske sker undervejs

Turen starter lørdag 20/3 kl 10.00 ved kajkanten udfor metrostationen ’Orienkaj’ – og slutter når vi bliver trætte undervejs, så langt som vi nu er nået undervejs – senest kl 16.00. Hvis når hele ruten har vi undervejs gået 16 km – men der er mange busmuligheder hvis der stoppes undervejs. Der vil nok være mulighed for en enkelt Cafe undervejs – men det vil være en god idé at huske termokaffe, kager og solide madpakker.

Tilmelding til susbok@hotmail.com – helst i god tid. Hvis coronasituationen tilsiger det kan vi blive nødt til at aflyse eller begrænse deltagerantallet.

Den planlagte tur går undervejs af følgende rute Orientkaj, Skudehavn, Svanemøllen, Kildevældsparken, Haveforeninger, Grundtvigskirken, Rentemestevej og Superkilen.  Den kan ses her https://tinyurl.com/ybcy9tx6 eller her https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1rnZeGDVfmoLFdJKMLjFj2WeilNErc6hO&usp=sharing .

Som sædvanligt kan alt ske undervejs – gode idéer og anekdoter modtages jo med kyshånd undervejs – så ruten bliver optimeret undervejs. Og traditionelt når vi aldrig hele turen igennem på grund af de mange oplevelser undervejs – men så er der jo levnet lidt til næste år.

Vi ses – undervejs – Susanne og Søren