Ø-træf på Læsø

Startdato: 6. august 2021
Slutdato: 13. august 2021
Campingplads

Vi fortsætter vores NF Ø-træf projekt med fokus på både natur og kultur. Vi startede sidste år med Ærø. Og har planlagt et Ø-hop-træf Hjarnø og Endelave i en forlænget weekend i juni. Og fortsætter så med en uges træf på Læsø i sensommeren.

Med base på Læsø Camping Øst i Østerby vil vi gå på opdagelse i naturen og kulturen på Læsø. Vi har valgt denne overnatningsplads, da den ser meget hyggelig ud – har områder, hvor man ikke er sat i bås. Og fravalgt de to mulige primitive lejrpladser i Klitplantagen pga. (manglende) faciliteter.

Der er mange turmuligheder bl.a. en tur øen rundt på 58 km, som så kan deles op i bidder. Tur til Rønnerne og hvis tidevandet passer helt ud til Hornfiskrøn. Og flere kortere ture i Klitplantagen, som også kan kombineres til lidt længere ture.

Kulturelt så har vi lige nu øje for Jomfruhummerfestivalen i Østerby 7. august, saltsyderiet ved Rønnerne, tanghuse, men der er sikkert også meget andet.

Det praktiske

Vi vil være på Læsø i hele perioden.

Da det er et træf, så kan man deltage i det hele eller blot noget af det, som man nu har mulighed for og lyst til. Men det betyder så også, at deltagerne selv sørger for billetter til færgen samt booker overnatning på campingpladsen. Det anbefales, at du/I gør det i god tid.

Færgen Frederikshavn / Læsø: se sejlplanen her: https://www.laesoe-line.dk/.

Campingpladsen: book plads her: https://laesoecamping.dk/pladskort/.

Medbring

Alt til en telttur. Mange muligheder for indkøb og for at spise ude.

Tilmelding: Til Elsa ved at sende en mail til elsn@food.dtu.dk med følgende oplysninger:

Navn(e), e-mailadresse, telefonnummer og hjemby.

Ankomsttidspunkt og afrejsetidspunkt.

Om du kan tilbyde- eller ønsker kørelejlighed til/fra Snaptun og i givet fald tidspunkter.

Hvis du ikke ønsker mailadresse og telefonnummer opført på deltagerlisten, der sendes ud til deltagerne inden mødet.

Tilmelding senest søndag d. 1. august.

Corona forhold

Det skal i denne corona tid gøres opmærksom på, at vi selvfølgelig følger situationen tæt og hele tiden er opmærksom på de til enhver tid anbefalede restriktioner samt anbefalinger for samvær.

Kaj Nielsen og Elsa Nielsen