Planlægningsmøde og weekendtræf

Startdato: 14. september 2023
Slutdato: 17. september 2023
Hytte/telt tur

Forlænget weekendtur i forbindelse med Planlægningsmødet

Vi har lejet Trollhytten som er en del af Troldbjerg Natur & Friluftscenter, der udgør 32 tdl. meget kuperet natur, formet af istiden, med tunneldale og masser af kildevæld. Beliggende på kanten af Gjern Ådal med udsigt til Gjern Bakker og med Kommuneplantagen som nærmeste nabo. Et fantastisk stykke natur med skove, marker og enge og ikke langt fra Sminge sø og Gudenå.

“Planlægningsweekend” betyder, at vi afholder Vandreforeningen Natur og Fjelds årlige Planlægningsmøde lørdag aften. Fredag og lørdag i dagtimerne går vi ture i området.

På planlægningsmødet har foreningens medlemmer mulighed for at komme med turforslag til den kommende sæson, som løber fra 1. november 2023 til 31. oktober 2024. Formålet er at få mange gode ture i kalenderen.

Men det betyder ikke, at du nødvendigvis skal møde op med et færdigt turforslag. Det er snarere intentionen, at du møder op med gode ideer til ture, som du selv kunne tænke dig at tage på. Hvis du ikke selv lige har mod på at stå for en tur, er der i løbet af weekenden gode muligheder for at vende ideerne med andre medlemmer og finde nogen at lave turen sammen med. Weekenden er således en slags tur-bazar med udveksling af turmuligheder og dermed også en rigtig god tur for nye medlemmer. Og nej, det er ikke et krav, at du har et turforslag med for at deltage i weekenden – alle medlemmer er meget velkomne uanset. Og hvis du er ny i Natur og Fjeld eller endnu ikke har været på tur, er det en oplagt lejlighed til at snuse til foreningens koncept og se, hvad vi er for nogle. Der vil også være rig mulighed for at diskutere udstyr.

Turforslag
Turene er ikke planlagt i detaljer, men der er mange muligheder, herunder

Hytten
Trollhytten er forsynet med køkken, opholds- og toiletrum samt 14 sovepladser fordelt på 3 rum á 2 x 4 senge og 1 x 6 senge i køje. Hertil 3 overnatningshytter med hver 8 sovepladser. I alt 38 pladser i køjesenge.

Der findes desuden 3 sheltere og en lejrplads.

Adresse

Troldbjerg Natur & Friluftscenter

Troldbjergvej 6-8

8883 Gjern

www.trollhytten.dk

Kommer du med offentlig transport går der en bus 223 fra Silkeborg Station som stopper 600 meter fra hytten. Check rejseplanen for afgange.

Medbring
Aftensmad til torsdag samt morgenmad, frokost og drikkevarer til hele weekenden.
Overnatningsgrej. Til indendørs overnatning medbringes lagen og sovepose.
Personligt udstyr og inde sko.
Bestyrelsen sørger for aftensmad fredag og lørdag, samt kaffe og the til hele weekenden.
Kan nogen tage kage med? Udgiften refunderes.

Pris
Torsdag – søndag:       400 kr.
Fredag – søndag:         300 kr.
Lørdag – søndag:        150 kr.
Mødet inkl. mad:            75 kr.
Mødet:                          Gratis

Tilmelding: Se Rygsækken nr. 4 2023.

Bestyrelsen