Planlægningsmøde

Startdato: 8. september 2022
Slutdato: 11. september 2022
Hytte/telt tur

Forlænget weekendtur i forbindelse med Planlægningsmødet

Forlænget weekendtur i forbindelse med Planlægningsmødet

Vi har fundet en hytte i udkanten af Lohals på Langeland. Den er en del af en nedlagt folkeskole, der  er restaureret og nu fungerer som naturskole og samlingssted for lokale aktiviteter. Den ligger op til et stykke statsskov, tæt på kysten og naturområder. Der er busforbindelse og handlemulighed i nærheden.

“Planlægningsweekend” betyder, at vi afholder Vandreforeningen Natur og Fjelds årlige Planlægningsmøde lørdag aften. Fredag og lørdag i dagtimerne går vi ture i området.
På planlægningsmødet har foreningens medlemmer mulighed for at komme med turforslag til den kommende sæson, som løber fra 1. november 2022 til 31. oktober 2023. Formålet er at få mange gode ture i kalenderen. Men det betyder ikke, at du nødvendigvis skal møde op med et færdigt turforslag. Det er snarere intentionen, at du møder op med gode ideer til ture, som du selv kunne tænke dig at tage på. Hvis du ikke selv lige har mod på at stå for en tur, er der i løbet af weekenden gode muligheder for at vende ideerne med andre medlemmer og finde nogen at lave turen sammen med. Weekenden er således en slags tur bazar med udveksling af turmulgheder og dermed også en rigtig god tur for nye medlemmer. Og nej, det er ikke et krav, at du har et turforslag med for at deltage i weekenden – alle medlemmer er meget velkomne uanset. Og hvis du er ny i Natur og Fjeld eller endnu ikke har været på tur, er det en oplagt lejlighed til at snuse til foreningens koncept og se, hvad vi er for nogle. Der vil også være rig mulighed for at diskutere udstyr.

Turforslag
Turene er ikke planlagt i detaljer, men der er mange muligheder, da Langeland byder på 29 skiltede gå- og vandreture fra 1 km – 139 km (hele øen rundt).

Her er blot nævnt nogle få af mulighederne:
– Øhavsstien fra Lohals og sydpå er selvfølgelig oplagt, og der er rigtigt mange muligheder.
– Lige så oplagt er det at gå rundt om Langelands nordspids.
– Andre muligheder er de andre etaper på ruten ’Langeland rundt’.
– Eller rundt i skovene omkring Tranekær med besøg i TICKON (Tranekær Internationale Center for Kunst og Natur), som omfatter parken omkring Tranekær Slot, hvor over 20 danske og udenlandske kunstnere har skabt deres værker i selve parken.

Hytten
Hytten har 3 køjerum à 14 senge, 2 lederrum à 2 senge, 2 baderum og 4 toiletter i huset og flere i skolegården. Der er også plads til telte.

Adresse
Natulejrskolen Hou Skole, Houvej 49, Lohals, 5953 Tranekær                 
www.foreningenhouskole.dk

Hov Skole ligger i den østlige udkant af Lohals

Medbring
Aftensmad til torsdag samt morgenmad, frokost og drikkevarer til hele weekenden.
Overnatningsgrej. Til indendørs overnatning medbringes lagen og sovepose.
Personligt udstyr og inde sko.
Bestyrelsen sørger for aftensmad fredag og lørdag, samt kaffe og the til hele weekenden.
Kan nogen tage kage med? Udgiften refunderes.

Pris
Torsdag – søndag:                    300kr.
Fredag – søndag:                      250 kr.
Lørdag + mad:                          100 kr.
Mødet:                                       Gratis

Tilmelding: Se Rygsækken nr. 4 2022.

Bestyrelsen