Weekend og Planlægningstur

13. september 2019 - 15. september 2019

Med planlægningsmøde og ekstraordinær generalforsamling

Hyttetur med vandreture om dagen – og planlægningsmøde samt ekstraordinær generalforsamling lørdag aften.

Vi har lejet Fjordhytten, som i hverdagene bruges til skovbørnehave.  Så derfor kan vi først benytte hytten fra fredag eftermiddag.

Fredag mødes vi derfor i Hedeland og går en tur – mellem 10 og 15 km. Området er nu et stort natur- og friluftsområde, hvor man tidligere har gravet grus i mere end 100 år.

Om eftermiddagen kører vi til hytten.

Lørdag kører vi til Bognæs. Måske kan vi få et glimt af havørnene som yngler der. Der er mulighed for en kort og lang tur.

Om aftenen afholdes først den ekstraordinære generalforsamling, se indkaldelse og dagsorden i Rygsækken nr. 3 – maj 2019.

Derefter afholdes årets planlægningsmødet. Det er her, at du som medlem af foreningen har mulighed for at komme med turforslag til kalenderen for den kommende tur sæson, som løber fra 1. november 2019 til 31. oktober 2020. Formålet med planlægningsmødet er selvfølgelig at få mange gode ture i kalenderen. Men med det menes ikke, at du nødvendigvis skal møde op med et fuldstændigt fikst og færdigt turforslag, selvom dette selvfølgeligt også er fint. Det er snarere intentionen, at du møder op med gode ideer til ture, som du selv kunne tænke dig at tage på. Hvis du ikke selv lige har mod på at stå for en tur, så er der i løbet af weekenden rigtigt gode muligheder for at vende ideerne med andre medlemmer og finde nogen at lave turen sammen med. Weekenden er således en slags tur bazar med udveksling af turmuligheder og dermed også en rigtig god tur for nye medlemmer. Og nej, det er ikke et krav, at du har et turforslag med for at deltage i weekenden – alle medlemmer er meget velkomne uanset.

Søndag er der mulighed for en tur langs fjorden og ud til Bolund – en kort tur. Og der er også mulighed for at besøge vikingeskibene i Roskilde.

Mødetid:         Fredag 13. september kl. 10.00 ved veteranbanestationen, Brandhøjgårdsvej i Hedehusene. Der er 10 minutters gang dertil fra Hedehusene Station.

Sted:         Fjordhytten, Frederiksborgvej 420C, 4000 Roskilde

Der er godt 20 sengepladser, 2 toiletter og 1 bruser. Der er også gode teltmuligheder.

Transport:     Fra Roskilde ad vej 6 mod Hillerød forbi Risø. Derefter drejes til højre ad en lille grusvej.
Med Bus 600S fra Roskilde station mod Hillerød, stå af ved Risø.

Pris:                250 kr. for hele weekenden inkl. aftensmad fredag og lørdag samt kaffe og the hele weekenden. 100 kr. for kun lørdag inkl. aftensmad samt kaffe og the. Deltagelse i selve mødet uden middag er selvfølgelig gratis.

Medbring:      Alt til hyttetur, herunder indesko samt let sovepose, mad og drikkelse til hele turen undtagen aftensmad fredag og lørdag samt kaffe og the. Derudover godt humør og turideer.

Tilmelding:     Kaj Nielsen, ujuut@os.dk, tlf. 61851176 eller
Elsa Nielsen, elsn@food.dtu.dk, tlf. 40258886

                        Senest 1. september