Vandretur Mors – nordenden

Startdato: 7. juni 2024
Slutdato: 9. juni 2024
Shelter tur | Teltstandlejr

Jeg tænker lave en bette hyggefistur på Nord-Mors, hvor vi lørdag skal gå rundt i bakkerne mod nord, og udsigt over Limfjorden mod Thisted. Søndag, hvis der er lavvande, gå rundt om Feggeklit, hvor man rigtigt kan se jorden har bevæget sig de sidste mio. år, og derefter kikke på landskabelig tidsrejse ved Fossil- og Molermuseet. Tænker slutter ved 16-tiden, men kan ske før om nogen skal køre langt. 

Fredag er der ank. med hygge i lejren fra kl. 15, evt. en lille gåtur i nærområdet. Der er en lille vandretur omkring søområde, tidl. grusgrav. Eller langs strand til lille sommerhusområde, og retur forbi kirkegården, hvor Clinton´s politiske rådgiver (?) ligger begravet. 

 Og hvis nogen tar kage med, blir det jo ekstra hyggeligt.  😊  (Udgifter til kage dækkes af fællesudgifter. )

Jeg cyklede Mors rundt sidste sommer, og fandt en lille perle – Ejerslev havn – hvor vi har standlejr. (billeder/appetitvækker kan ses på min FB-side)

Der er teltpladser, shelters – heraf 2 på vandet, toiletter/vand/bad i havnebygning. 

Telt/shelter på land koster 20 kr/nat. Bad(varmt) 20 kr. (Ved pt. ikke hvad shelterne på vandet koster )

Så pris blir antal nætter x 20  +  evt. beløb til kage.

Jeg har pt. ikke overblik over lange turene blir, men omk. 15-20 km. Da der skal køres ud lørdag, er der mulighed for at forlænge-/korte turen der. 

Check evt. deres side,  https://www.ejerslevhavn.dk  for inspiration, og fine billeder. 

Jeg slog turen op i Tursækken i januar, hvor der allerede er 12 tilmeldte. Udover de allerede tilmeldte er der reserveret 10 pladser til medlemmer af “Natur og Fjeld”. Og, der er stadig 6 ledige pladser pr. 7/5.

Tilmelding til mig på mail:      bbinkosovo@hotmail.com

Yderl. info på tlf.:     6010 7384

Bjarne Bak, Løgstør.