Vintertur Randbøl Hede

10. januar 2020 - 12. januar 2020

Telttur

Bål, bålmad, vinterhygge og vandring på Randbøll Hede.

På denne tur skal vi foruden nogle gode dagsture have fokus på bål og bålmad – og ikke mindst vinterhygge i den kolde og mørke tid på året.

Vi prøver at øve os i at lave ”feathersticks”, prøver at tænde ild med ”ferrorod” og måske et gammeldags ildstål. Aftensmaden tilbereder vi fælles over bål. Jeg vil købe ind til, og planlægge dette. Jeg forestiller mig f eks chili con carne – men deltagere må gerne komme med idéer og forslag.

Selve dagsturene planlægger vi i fællesskab ud fra deltagernes ønsker, og ud fra temperatur og føre. Turleder skal nok have nogle forslag i baglommen.

Der må ikke slås telte op på Kirstinelyst, hvorfor vi er henvist til at sove i shelter. Jeg har booket 2 sheltere. Naturstyrelsen skriver, at der er plads til 5-6 personer i hvert shelter. Det tror jeg bliver trangt, så jeg tænker maks. Fire personer i hvert shelter. Hvis tilmeldingerne vælter ind, prøver jeg at booke et shelter mere.

Mødetid: fredag 10. januar kl. 16. Afslutning af turen søndag eftermiddag 12. januar.

Sted: Adressen på Naturrum Kirstinelyst er: 
Frederikshåbvej 41, 7183 Randbøl

Pris: ca 200 kr for fælles aftensmad x 2

Medbring: alt til en vintertur med overnatning i shelter, morgenmad og frokost til to dage. Gerne kniv, sav, økse, ildstål og andre bålremedier. (En morakniv fra et byggemarked er udmærket til at snitte ”feathersticks” med)

Praktisk:

Der er adgang til vand og toiletter på pladsen.

Ved selve naturrummet er der kun handicapparkering samt mulighed for af- og pålæsning for busser. Al øvrig parkering sker på P-plads 250 meter nord for Kirstinelyst (skiltet fra Frederikshåbvej).

Tilmelding og oplysninger: Daniel Lennartsson, tlf. 28 40 88 29, eller e-mail: daniel.lennartsson@yahoo.se

Tilmelding senest 31/12, for at evt. kunne booke ekstra shelterplads og planlægge og købe ind.